Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:53 | 14/07/2024

El Servei Local d’Ocupació de Viladecavalls continua atenent telemàticament a les persones que cerquen feina i a les empreses que volen cobrir llocs de treball

Des del Servei Local d’Ocupació (SLO) de Viladecavalls continuem prestant servei mitjançant el teletreball per atendre a empreses i persones que valoreu connectar per cobrir o ocupar llocs de feina.

dilluns 18 maig 2020

  • Si ets EMPRESA i valores cobrir vacants, encara que siguin temporals, rebre candidatures que s’ajustin a les teves necessitats o preparar-te per quan reactiveu els processos de selecció.
  • Si ets PERSONA en recerca de feina, vols inscriure’t a la borsa de treball, rebre suport o preparar-te pel retorn a la recerca de feina.

Contacta amb l’Ajuntament a través de l’enllaç “sol·licitud d’inscripció al servei local d’ocupació” si cerques feina o a l'enllaç “incorporació d’ofertes” si ets empresa i necessites cobrir un lloc de treball.

Trobareu més informació i les mesures de suport per a demandats d’ocupació i empreses, publicades pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya al seu web:

https://serveiocupacio.gencat.cat/ca/inici