Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:42 | 21/07/2024

El Servei Local d’Ocupació de Viladecavalls ha atès més de 500 persones durant l’estat d’alarma

La situació d’emergència sanitària provocada per la COVID-19 ha produït canvis dràstics en la situació laboral i econòmica de moltes persones i empreses del municipi. Des del Servei de Promoció Econòmica i Ocupació de Viladecavalls s’ha flexibilitzat la forma de prestar el servei oferint una atenció a distància que ha permès donar resposta a les necessitats del moment.

divendres 17 juliol 2020

Des de l’inici de la pandèmia, s’han realitzat 1.045 atencions a 533 persones residents al municipi. S’ha intensificat i reforçat l’orientació i l’assessorament a persones que en aquest context de crisi han sofert canvis en la seva situació laboral i professional. Moltes de les persones vinculades a la borsa de treball del servei d’ocupació s’han vist afectades i actualment es troben en situació d’ERTO o atur i els ha sorgit la necessitat de reorientar la trajectòria professional. Alguns dels sectors més afectats han estat el comerç i l’hostaleria. 

Durant aquests tres mesos i mig s’han gestionat set ofertes de feina que han generat oportunitat d’ocupació. Un total de 87 persones s’han incorporat de nou al mercat laboral amb una nova oportunitat de feina. Es destaca el sector sociosanitari, especialment les residències de tercera edat amb perfils sanitaris i de neteja, perfils variats per indústria, alimentació, lleure i suplències per l’estiu.