Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 03:44 | 22/07/2024

El tram 22 de la Via Catalana 2014 és per a Viladecavalls

dimecres 06 agost 2014

El passat dilluns 4 d’agost, Viladecavalls per la Independència va comunicar als habitants del municipi el tram assignat per participar a la Via Catalana 2014.

La Via Catalana 2014 omplirà dos dels carrers més importants de la capital catalana: l’avinguda Diagonal i la Gran Via de les Corts Catalanes de Barcelona, formant una gran V a les 17:14h. El traçat de la V tindrà els trams d’inici a la plaça Pius XII, per una banda, i la plaça Ildefons Cerdà, per una altra. Els dos segments confluiran a la plaça de les Glòries Catalanes.

La delegació local de l’Assemblea Nacional de Catalunya ha informat des del seu web que el tram designat per a Viladecavalls serà el 22, que comprèn des de la plaça de Mossèn Jacint Verdaguer fins al carrer Roger de Flor de Barcelona.

Per arribar-hi, la organització ha contractat uns autocars que sortiran des de Viladecavalls cap a la gran V. Tothom qui estigui interessat a viatgar amb un dels autocars cal que ompleni el formulari que l’entitat ha posat a disposició en el seu web.

Des de l’Ajuntament es vol animar a tots els veïns i veïnes de Viladecavalls a participar d’aquest esdeveniment històric en un moment tant important pel futur de Catalunya.

Més informació a: www.araeslhora.cat