Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:04 | 16/07/2024

El Vallès Occidental comptarà amb 2 noves modalitats i 11 nous cursos en formació professional inicial el curs 2021-2022

En el marc de la Mesa de la formació pel treball del Vallès Occidental, el Consell Comarcal del Vallès Occidental ha presentat el catàleg de l’oferta de formació professional a la comarca pel curs vinent.

dilluns 07 juny 2021

En el catàleg trobareu la informació dels cursos de formació professional en el qual es recull:

  • La formació professional postobligatòria que capacita per a l’exercici qualificat de diverses professions. S’organitza per famílies professionals que ordenen els ensenyaments en cicles de grau mitjà i de grau superior.
  • La formació per a l’ocupació adreçada a les persones treballadores en situació de desocupació. S’organitza també per famílies professionals amb un ampli ventall d’especialitzacions acreditades i homologades a la formació professional.

Podeu consultar el catàleg a: http://www.ccvoc.cat/fitxer/10319/Cat%C3%A0leg%20Oferta%20formativa%202021.pdf

La Mesa de la Formació pel Treball es va constituir en el marc del Pacte per la Reindustrialització per impulsar una visió integrada de la formació professional. En formen part representants dels serveis de formació i ocupació dels ajuntaments, els Consells de l’FP de Rubí, Sabadell i Terrassa, agents socials i econòmics, EURECAT, la UAB i també hi participen la SOC i el Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls ens sumem a l’aposta per aquesta proposta formativa per dinamitzar l’ocupació i l’economia de la comarca.