Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:49 | 21/07/2024

El Vallès Occidental constitueix un Protocol Contra la Violència Masclista

L’aprovació del Protocol culmina la feina de la Comissió i serveix per crear una xarxa estable de treball a tots els municipis de la comarca per afrontar la violència masclista.

dijous 15 desembre 2016

No es tracta només de donar compliment a la Llei del dret de les dones a eradicar la violència masclista, sinó que el treball en xarxa i la tasca coordinada de cadascun dels agents implicats permetrà continuar avançant de manera efectiva en la prevenció, la sensibilització, l’atenció a les dones, davant diferents situacions de violència de gènere. També es garanteix l'atenció a totes les dones de la comarca que siguin o hagin estat víctimes de violència masclista i també vol afavorir el canvi a un model de societat igualitari.

L’acte, celebrat ahir dimecres 14 de desembre, va comptar amb presència dels membres de la Comissió contra la violència masclista, provinents de 35 administracions i entitats de la comarca, entre aquestes l’Ajuntament de Viladecavalls, el qual ha participat activament en l’elaboració d’aquest document.