Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:50 | 19/07/2024

El XII Ral·li de la Llana, Trofeu Autosi, passarà per Viladecavalls

Els pròxims dies 8 i 9 d'abril tindrà lloc el XII Ral·li de La Llana Trofeu Autosi, prova de la Legent Cat 2016 puntuable per a la Copa Catalana de Ral·lis de velocitat de grup H, i de RSS i RS, i trofeu MCS FEVA, organitzat pel Motor Club Sabadell.

dimecres 06 abril 2016

Aquesta edició 2016, consta de 12 trams repartits en dues etapes, la primera s'iniciarà el divendres a la tarda - nit amb 2 trams a realitzar en dues passades i la segona ho farà el dissabte al matí amb 8 trams dobles.

El pas d'aquest ral·li pel municipi el divendres 8 d’abril a la nit i dissabte 9 a la matinada, provocarà afectacions al trànsit, al tram de la carretera B-120, comprès entre el kilòmetre 3.02 i el 5.63, el qual restarà tancat al trànsit de 20:50 a 23:00h i de  23:05 a les 00:45h.

Segons a detall l’organització, aquest tram es divideix en dues zones, una primera part on es passa d'una zona molt ràpida al principi i una segona zona molt més estreta i enrevessada on la humitat - i en cas de pluja - complica moltíssim la conducció. Després s'arriba a l’ encreuament d'Olesa on es congrega bona part del públic per la seva espectacularitat, amb dues corbes a esquerres on es prohibeix als espectadors situar-se en l'exterior de les mateixes. Passat l'encreuament s'accedeix a una pista molt més tècnica per acabar el tram just a l'entrada de  Viladecavalls.

Us adjuntem els plànols que afecten el tram del nostre municipi per tal que us mantingueu informats, alhora que si ho desitgeu, en pugueu gaudir amb total seguretat. 

 

Galeria d'Imatges

Tram Ral·lie La Llana Viladecavalls
Ral·li La Llana secció Viladecavalls
Recorregut Ral·li La Llana