Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:24 | 13/07/2024

Eleccions agràries 2015

Exposició pública de les llistes dels cens per a les Eleccions agràries

dijous 05 novembre 2015

A partir del dia d’avui  5 de novembre i fins al 16 de novembre ambdós inclosos, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament, situada a c/ Antoni Soler i Hospital, 7-9 Baixos, estan exposades al públic les llistes del cens per a les Eleccions agràries que es portaran a terme properament.

També podreu consultar el cens a la pàgina web del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya

Totes les persones, físiques i jurídiques, que vulguin presentar al·legacions al cens ho podran fer en aquestes mateixes oficines mitjançant imprès normalitzat.

Un cop finalitzat el període d´exposició pública, el Departament d´Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, en el termini de cinc dies emetrà resolució sobre les al·legacions presentades ( per tant, fins el 23 de novembre), la qual, al seu torn podrà ser recorreguda en un termini de 3 dies més. La resolució dels darrers recursos donarà per tancat i definitiu el cens per a les eleccions agràries. Aquest cens definitiu serà novament objecte d´exposició pública.

Podeu accedir a la documentació necessària als documents adjunts.