Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:44 | 22/07/2024

Els ‘Nous Penedès’ es presenten a Viladecavalls

dimecres 04 juny 2014

Dilluns a la tarda el cicle de presentacions ‘Viu els Nous Penedès’ va fer parada a Viladecavalls, al castell de Sant Lluís de Ristol. L’acte es va presentar per primer cop a la població vallesana, escollida en representació de la comarca del Vallès Oriental i Occidental.

Viladecavalls és la sisena ciutat en l’ordre de presentacions, ja fetes a les ciutats de Palma de Mallorca, Girona, Madrid, Tarragona i Barcelona respectivament.

Durant tota la tarda van ser 245 els assistents que van poder escollir i tastar entre 162 vins i escumós Penedès, dels 21 cellers presents. Una gran part dels assistents provenien de la restauració, també de botiga especialitzada, sommeliers... fet que va convertir l’acte en una trobada que va destacar per l’alta afluència de visitant professional.

En aquesta ocasió es va comptar amb degustacions gastronòmiques elaborades pel propi castell de Sant Lluis de Rístol, un dels principals ambaixadors de la Comarca del Vallès  i en particular del municipi de Viladecavalls .

Els cellers participants en l’acte han estat:

1+1=3, Agustí Torelló Mata, Albet i Noya, Bodegas Ca N’Estella, Bodegas Pinord, Can Feixes, Castellroig-Sabaté i Coca, Coma Romà, Covides, Ferré i Catasús, Giró i Ribot, Jané Ventura, Loxarel, Martí Serdà, Mas Comtal, Mas Rodó, Nadal, Parató, Parés Baltà, Sumarroca i Torelló.