Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 18:49 | 23/07/2024

Els alumnes de 3r de l'Escola Rosella han visitat l'ajuntament i l'entorn de Viladecavalls

Els i les alumnes de 3r de l'Escola Rosella han visitat l'ajuntament aquest matí on han après conceptes sobre el municipi, l'activitat que es realitza a l'ajuntament i s'han posat a la pell dels representants municipals amb la simulació d'una sessió de ple.

dilluns 19 març 2018

Els infants han fet una primera visita a l'Oficina d'Atenció Ciutadana on se'ls hi ha explicat la funció que es duu a terme i els avantatges de fer servir les noves tecnologies per realitzar tràmits i consultes a l'ajuntament. 

Més tard, han passat a la sala de Plens on han estat rebuts per l'Alcaldessa, Cesca Berenguer, i el regidor d'Ensenyament, Jesús Porres. L'Alcaldessa ha explicat com és la composició d'un ple, què són les regidories i ha respost múltiples preguntes abans de passar a la realització d'una simulació de ple a càrrec dels nens i les nenes de l'escola, en la qual han aprovat la construcció d'un Centre d'Arts Escèniques a Viladecavalls.

En acabar la simulació de ple, els infants han visitat diversos indrets del municipi com ara l'església de Sant Miquel de Toudell, o equipaments municipals dels barris de Sant Miquel de Guanteres i Can Trias, entre altres. 

Aquesta visita s'emmarca dins del cicle Coneix Viladecavalls, una activitat organitzada conjuntament entre l'Ajuntament de Viladecavalls i les escoles de primària del municipi perquè els i les alumnes de 3r coneguin en trets generals l'entorn de la seva escola i el seu ajuntament.