Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:08 | 14/07/2024

Els alumnes de 3r de l'Escola Rosella organitzen un joc de Geocaching a Viladecavalls

Els alumnes de 3r de l'escola Rosella han organitzat un joc de Geocaching en el qual tothom qui ho vulgui pot cercar les diverses capses que han amagat per la vila.

dimecres 16 maig 2018

El Geocaching (Geocerca en català) és un joc a l'aire lliure en el qual els i les participants, ajudats per dispositius GPS, han de cercar tresors repartits per una ciutat, poble o en espais naturals en unes coordenades concretes. L'objectiu d'aquest joc és el de trobar tots els geoamagatalls o contenidors que hi han dispositat les persones que inicien el Geocaching, deixant constància de la seva troballa en el llibre de registre que conté cada contenidor.

 

Aquesta iniciativa ha estat promoguda pels alumnes de 3r de l'Escola Rosella arran de la visita a l'ajuntament i a diversos indrets del municipi, emmarcat en el projecte Coneix Viladecavalls impulsat per l'Ajuntament de Viladecavalls i els centres educatius de primària del municipi.  La visita els hi va agradar molt i ara volen animar a altres persones a visitar el poble i geocercar les 4 capses que han amagat.

 

Per participar cal registrar-se al web geocaching.com/play, disposar d'un mòbil amb GPS i d'una aplicació de geocaching.