Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:21 | 15/07/2024

Els alumnes de l'Escola Rosella registren les seves cooperatives a l'ajuntament de Viladecavalls

Els alumnes de 5è A i 5è B de l'Escola Rosella han registrat avui dilluns 22 de gener en l'ajuntament de Viladecavalls les seves respectives cooperatives per continuar avançant en el projecte d'emprenedoria "Cultura emprenedora a l'escola".

dilluns 22 gener 2018

Els alumnes han arribat a les 10.00 hores a l'ajuntament i han estat rebuts per l'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, la Regidora de Promoció econòmica, Dolors Salmerón i el Regidor d'Ensenyament, Jesús Porres. Les juntes de les cooperatives han presentat el nom, la imatge corporativa i les primeres propostes de producte que comercialitzaran en un futur, en la sala de plens.

 Fotografia amb la junta de la cooperativa de 5è A Guqui, scoop

Fotografia amb la junta de la cooperativa de 5è A, World of Boats, scoop

Fotografia amb la junta de la cooperativa de 5è B World of Boats, scoop

Fotografia amb la junta de la cooperativa de 5è B, Guqui, scoop

En finalitzar la presentació dels seus projectes als representants del consistori, les dues juntes s'han adreçat a l'Oficina de Registre de l'ajuntament per a tramitar l'alta de les cooperatives. Els alumnes de la classe de 5è A han registrat la seva cooperativa amb el nom de WORLD OF BOATS, scoop i 5è B ho ha fet amb el nom de GUQUI, scoop.

El programa "Cultura Emprenedora a l'Escola" (CuEmE) de la Diputació de Barcelona vol fomentar l'esperit emprenedor entre els alumnes de cinquè de primària així com els valors de la solidaritat, la igualtat d'oportunitats o l'equitat, a més de constituir una eina d’inclusió social pels infants.

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls continuarem donant tot el suport necessari a les dues cooperatives, ja constituïdes, perquè assoleixin els seus objectius amb èxit.