Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 17:39 | 12/07/2024

Els alumnes de l'Escola Rosella s'informen sobre el món del cooperativisme

Els alumnes de l'Escola Rosella van rebre el passat dijous 15 de febrer una xerrada per part de l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental, per tal de conscienciar-se i aprendre les característiques de les cooperatives dins del programa "Cultura Emprenedora a l'Escola".

dimarts 20 febrer 2018

El dinamitzador de l'Ateneu Cooperatiu del Vallès Occidental va explicar als alumnes de 5è de l'Escola Rosella les possibilitats del món del cooperativisme en la creació d'empresa i la importància de les mateixes en la vida diària i els nostres hàbits de consum.

La xerrada d'ahir dóna continuïtat als passos que ja han realitzat els alumnes de 5è A i 5è B dins el programa "Cultura Emprenedora a l'Escola" de la Diputació de Barcelona, com és el de la creació de la imatge corporativa o l'alta de les seves respectives cooperatives a l'Oficina de registre de l'Ajuntament el passat 22 de gener de 2018 sota els noms de World of Boats,scoop i Guqui, scoop. La darrera fase que realitzaran els infants serà el de comercialitzar un producte en un dels esdeveniments més destacats del municipi.

L'objectiu d'aquest programa, proposat per l'Ajuntament de Viladecavalls i el Consell Comarcal del Vallès Occidental als centres educatius del municipi, és fomentar l'esperit emprenedor entre els alumnes de cinquè de primària així com els valors de la solidaritat, la igualtat d'oportunitats o l'equitat, a més de constituir una eina d’inclusió social pels infants.