Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 06:05 | 21/07/2024

Els alumnes de l'Escola Rosella vendran els productes de les seves cooperatives durant la cursa popular del Casal Familiar de Viladecavalls

Els alumnes de cinquè que participen en el projecte CuEmE (Cultura Emprenedora a l'Escola) vendran els productes que han elaborat a través de les seves cooperatives a la plaça de la Vila, el pròxim diumenge 27 de maig de 9.00 a 14.00 hores, coincidint amb la 2a Pujada al Ros del Casal Familiar de Viladecavalls.

dijous 24 maig 2018

Els alumnes de l'Escola Rosella aprofitaran l'aplec dels esportistes que participaran en la cursa popular del Casal Familiar per donar presència a les seves cooperatives, "World of boats" i "Guqui", i vendre els productes que han creat de manera artesanal i amb l'ajut d'una impressora 3D. A més, el 10% dels guanys que s'obtinguin amb la venda dels productes anirà a l'ONG Save the Children.

Vendre els productes elaborats a la cooperativa és un dels passos que han de fer els alumnes dins del projecte CuEmE. Un projecte pensat per fomentar l'esperit emprenedor i el cooperativisme entre els infants i que compta amb el suport de l'Ajuntament de Viladecavalls, la comunitat educativa, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Vallès Occidental.

Us animem doncs a apropar-vos a la plaça de la Vila el pròxim diumenge 27 de maig i donar el vostre suport als alumnes que participen en aquest projecte educatiu.