Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 15:10 | 24/07/2024

Els alumnes del Ceip Rosella coneixen el funcionament de l’Ajuntament de Viladecavalls

Els alumnes de 3r de primària de l’Escola Rosella van visitar ahir l’Ajuntament de Viladecavalls en el marc del projecte educatiu “Coneix Viladecavalls” que es duu a terme des de fa anys al municipi i que serveix per tal de conèixer el funcionament del consistori

divendres 26 febrer 2016

Abans d’entrar a l’ajuntament, els nens i nenes  van veure de ben a prop les oficines de l’OAC  i quina feina es fa habitualment com ara l'atenció al ciutadà, la sol·licitud de permisos i especialment la presentació d’una instància, tots ells conceptes que aprofundiran a les aules els propers dies.

Tot seguit van pujar a la sala de plens on, a més de veure com s'hi treballa, van poder parlar amb l'alcaldessa, Cesca Berenguer, i alguns regidors de l’Ajuntament, els quals van explicar el funcionament de l’administració local.

En acabar, un autocar els va portar a fer una ruta per tot el municipi per explicar als alumnes els indrets més significatius del nostre municipi.

L’activitat compta alhora amb un treball paral·lel a les escoles per tal que els joves del municipi coneguin quins serveis ofereix l’Ajuntament i la diversitat d’espais que trobem a Viladecavalls. El pròxim 10 de març, serà el torn dels alumnes de l’escola Roc Blanc.