Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 12:10 | 24/07/2024

Els carrers s’omplen d’esport i ball amb els actes de dissabte de la Festa Major

Les activitats esportives guanyen protagonisme en aquesta jornada
Instantània de la Festa de l'Aigua
Instantània de la Festa de l'Aigua

diumenge 07 juliol 2019

Un total de 34 equips van participar al Gran Joc, celebrat ahir dissabte, 6 de juliol, a la tarda. L’esport, el lleure i la natura es conjuguen en aquesta prova per equips organitzada per Kames Kids i el Club de Bàsquet Rosella, que es consolida any rere any.

També a la tarda es va dur a terme una de les propostes més refrescants del programa: la Festa de l’Aigua. Amb tobogans, inflables i jocs d’aigua, és una de les activitats que aplega més públic infantil i juvenil a la plaça de la Masia de Can Turu i els voltants.

Les activitats esportives van tenir un paper destacat en la jornada amb la Matinal Esportiva, celebrada a la Zona Esportiva Municipal del Nucli Urbà. El partit homenatge a Jaume Collado va obrir el programa, amb un encontre entre els Amics de Jaume Collado i els Kubalas de Terrassa. Dintre del Pavelló Esportiu Sebastià Homs i a càrrec del Club Bàsquet Rosella, es van realitzar les activitats 3x3 i el concurs de Macro – Kao.

A la plaça de la Vila es van organitzar la ballada de Country per part de Country Vila i Country de la Planassa, i el ball de l’envelat, a càrrec del grup Chocolat.

A darrera hora de la tarda, però, la pluja va sorprendre els veïns i veïnes que gaudien de la Festa Major. Tot i no ploure de manera intensa, el petit xàfec sí que va provocar uns minuts de retard en l’inici del concert programat a les 21.30 hores a la plaça de la Vila, a càrrec del grup Dr. Basilio.

Ja a la nit, l’espectacle “I ara què?” va posar el punt d’humor i sàtira amb imitacions de personatges de l’actualitat de la mà de Pep Plaza en l’actuació que va tenir lloc a la plaça de la Masia de Can Turu. De matinada, la música dels anys 80 i 90 va fer ballar els assistents a la Festa Remember. Al pati de l'Escola Rosella, el Consell Jove organitzava la DJ's Night, amb un seguit d'actuacions durant tota la nit.

Els actes de Festa Major continuen amb propostes culturals, esportives i musicals pensades per a tots els públics.

Galeria d'Imatges

Partit homenatge Jaume Collado.JPG
Partit homenatge Jaume Collado2.jpg
Ballada country 3.jpg
Partit homenatge Jaume Collado3.jpg
Concurs macro kao.jpg
Festa de l'aigua 2.JPG
Ballada country.jpg
Ballada country 2.jpg