Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:01 | 23/07/2024

Els corresponsals del Zona Jove fomenten la participació dels joves de l'institut en el programa Piula contra la violència masclista

Els corresponsals del Zona Jove van animar els joves de l'IES Viladecavalls el passat dimarts 6 de novembre durant l'hora del pati perquè participessin en el programa Piula contra la violència masclista, impulsat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental, aconseguint una alta participació respecte a anys anteriors.

dijous 15 novembre 2018

La campanya "Piula contra la violència masclista" tracta d'un concurs que convoca el Consell Comarcal del Vallès Occidental amb motiu del Dia Internacional contra la violència de gènere, que se celebra cada 25 de novembre. L'objectiu d'aquesta campanya és el de sensibilitzar la població jove i a la ciutadania en general contra aquesta xacra social a través d'un concurs en el qual les persones participants, majors de 14 anys, han d'escriure una frase, de menys de 110 caràcters, per respondre la pregunta "Jo sóc influencer de les relacions lliures de violències. I tu?".

Per fomentar la participació de l'alumnat de l'institut de Viladecavalls, els corresponsals del Zona Jove -Programa impulsat per l'Ajuntament de Viladecavalls per apropar el Punt d'Informació Jove al centre educatiu- van acompanyar al jovent interessat a participar en aquesta acció reivindicativa des d’ajudar a emplenar la butlleta de participació amb la frase escollida fins a dipositar-la a l’urna de recollida. En finalitzar, es va mostrar el cartell que es va penjar a l’institut durant l’hora del pati amb totes les frases lliurades i es va debatre sobre la violència de gènere. Un debat que tindrà continuïtat en les trobades de corresponsals que es duran a terme d’ara fins al 25 de novembre.