Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:48 | 16/07/2024

Els dies 14 i 15 de novembre a Viladecavalls, recuperem les tradicions

La segona setmana de novembre Viladecavalls celebra la seva Festa Major d'Hivern en honor a Sant Martí, patró del municipi.

dijous 22 octubre 2015

Una celebració que acull un munt d'activitats programades per a l'ocasió i que en els darrers anys ha guanyat especial rellevància a la comarca del Vallès Occidental, gràcies al nou format dedicat a recuperar les tradicions i que ha tingut una molt bona acceptació entre els veïns de Viladecavalls i poblacions properes.

Els canvis de costums i hàbits, la constant innovació, la manca de temps… han modificat considerablement el sentit de les nostres festes. Sant Martí a Viladecavalls. Recuperem les tradicions, neix de la voluntat i compromís de recuperar el patrimoni cultural, les arrels, identitat i les tradicions del nostre poble.

Sant Martí a Viladecavalls. Recuperem les tradicions, combina gastronomia, oci i espectacle durant tot un cap de setmana amb un conjunt d'activitats pensades per a tots els públics.

La Festa gastronòmica entorn productes derivats del porc, l'elaboració d'embotits, la fira de productors artesans i de proximitat amb expositors, l'aula del gust, els espais infantils i concerts són només una petita mostra de tots el que ofereix el cap de setmana.