Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:21 | 24/07/2024

Els Estels Cantaires estan d'aniversari

Les Caramelles d’enguany tindran un to especial, ja que els Estels Cantaires del Casal Familiar celebren el 50è aniversari de la formació.

dijous 13 abril 2017

Aquest diumenge 16 d’abril, coincidint amb la Pasqua, els Estels Cantaires recorreran diversos barris del municipi tot interpretant el seu repertori amb l’acompanyament instrumental d’una orquestra.

Els Estels Cantaires iniciaran les Caramelles 2017 a les 10.00 hores en el local social de les Carenes de Can Turu, per continuar amb les actuacions en els locals socials de Can Corbera i La Planassa.

A les 11.30 hores, coincidint amb la sortida de missa, tindrà lloc l’acte de celebració del 50è aniversari dels Estels Cantaires amb la inauguració d’una placa commemorativa a la plaça de l’Església.

En acabar l’acte de commemoració, les Caramelles continuaran en el Casal Familiar, plaça de la Masia de Can Turu, carrer Sant Llorenç, Puigmal i finalitzaran en el carrer Tibidabo, als voltants de les 14.00 hores. 

Des de l’Ajuntament us animem a gaudir d’aquesta jornada de festa, tradició i música i aprofitem per felicitar els Estels Cantaires pel seu 50è aniversari.