Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:04 | 15/07/2024

Els Estels Cantaires van cantar les Caramelles pels carrers de Viladecavalls

Els Estels Cantaires del Casal Familiar de Viladecavalls van realitzar la cantada de Caramelles pels carrers del municipi i als locals socials de Can Turu i La Planassa, el passat matí del diumenge 17 d’abril, coincidint amb la Pasqua.

dimarts 19 abril 2022

Aquesta tradicional activitat ha arribat a la seva 54a edició, 55a si no s’hagués cancel·lat durant la pandèmia de COVID-19.

La jornada festiva va començar a les 9.00 hores davant l’ajuntament i els Estels Cantaires es van anar desplaçant primer fins a la cruïlla entre el carrer Sant Llorenç i carrer Montseny, després davant del local social de Can Turu, seguit del local social de La Planassa, aturant-se també a la sortida de missa de la parròquia de Sant Martí de Sorbet, aturant-se davant del Casal Familiar i acabant a la plaça de la Masia de Can Turu.

En aquesta ocasió, l’Ajuntament de Viladecavalls va posar a disposició de l’entitat local un trenet per a la rua en què la colla dels Estels Cantaires animen a participar als veïns i a les veïnes en la cantada de Caramelles, a excepció del desplaçament entre la Plaça de l’Església i les instal·lacions del Casal Familiar, que tradicionalment es fa a peu baixant pel carrer Major.

Galeria d'Imatges

Trenet facilitat per l'Ajuntament de Viladecavalls per a la rua dels Estels Cantaires