Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 04:27 | 19/07/2024

Els infants de 3r de l'Escola Rosella visiten l'ajuntament i simulen una sessió plenària

L'alumnat de 3r de l'Escola Rosella ha visitat aquesta setmana l'Ajuntament de Viladecavalls per conèixer la Casa Consistorial i l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC), a més de recórrer alguns dels indrets del nostre municipi. La visita s'ha dividit en dos matins; ahir dilluns 25 de febrer van simular una sessió plenària a la Sala de Plens i avui dimarts s'han informat dels serveis que ofereix l'OAC. Aquesta visita s'emmarca dins el programa educatiu local, impulsat per l'ajuntament i les dues escoles del municipi, "Coneix Viladecavalls".

dimarts 26 febrer 2019

Ahir, els nens i nenes de l'escola van accedir a la Sala de Plens de l'ajuntament, on l'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, acompanyada del Regidor d'Ensenyament, Jesús Porres, va resoldre els dubtes dels infants, de temàtiques tan diverses com divertides, i va explicar, a grans trets, el funcionament de l'administració i l'elecció dels representants municipals.

En acabar la ronda de preguntes, es va dur a terme una simulació de sessió plenària amb un únic punt de l'ordre del dia consistent en l'aprovació de la normativa de civisme i tinença d'animals de companyia de Viladecavalls. Aquest punt es va aprovar per majoria absoluta pels infants, que varen posar-se en la pell dels seus representants municipals component el Ple de la Corporació.

Avui dimarts, ha estat el torn de la visita a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, on les treballadores municipals han explicat els tràmits que es poden realitzar tant de manera presencial a l'oficina, com per via telefònica o per Internet. Tot seguit, els i les alumnes de 3r han recorregut alguns punts del municipi perquè coneguin l'entorn de l'escola.

El programa "Coneix Viladecavalls" té per objectiu apropar l'ajuntament als infants de 3r de primària de les escoles de Viladecavalls perquè coneguin de primera mà les principals funcions que realitza el Consistori, l'entorn de la seva escola i les característiques del seu poble.

Galeria d'Imatges

Coneix Viladecavalls - alumnes Escola Rosella OAC