Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:48 | 24/07/2024

Els infants de 5è de l'Escola Rosella posen punt i final al programa d'emprenedoria a l'escola

Els i les alumnes de 5è A i 5è B de l'Escola Rosella han finalitzat la seva participació en el programa "Cultura Emprenedora a l'Escola" (CuEmE) de la Diputació de Barcelona amb tots els objectius complerts i ho han celebrat en un acte de cloenda a l'auditori de l'Escola de Música Municipal Pau Casals, avui dilluns 18 de juny al matí.

dilluns 18 juny 2018

A l'acte hi ha assistit el vicepresident del Consell Comarca del Vallès Occidental, Joan Carles Paredes, i els regidors de l'Ajuntament de Viladecavalls, Jesús Porres i Marc González. Tots tres han estat els encarregats de lliurar els diplomes d'aquest programa educatiu als membres de les dues cooperatives de l'escola Rosella, als docents que han acompanyat als i a les alumnes durant els mesos que ha durat el programa i a la directora del centre, davant dels infants de cinquè i els seus familiars a l'auditori de l'EMM Pau Casals.

Tant la cooperativa World of Boats de 5è A, com la cooperativa Guqui de 5è B, han assolit tots els objectius del programa d'emprenedoria a l'escola: idear un nom i una imatge d'una cooperativa, constituir-la legalment a l'oficina de registre de l'ajuntament, elaborar productes artesanals, publicitar-los i vendre'ls en un acte del municipi, en aquest cas, durant la jornada de la cursa popular del Casal Familiar del passat 27 de maig.

Els i les representants de les dues cooperatives han expressat la seva satisfacció per haver participat en aquest programa, promogut per la Diputació de Barcelona, amb el suport de l'Ajuntament de Viladecavalls i el Consell Comarcal del Vallès Occidental, i han anunciat que una part dels guanys obtinguts es destinarà a l'ONG Save the Children.

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls volem mostrar la nostra satisfacció per haver donat suport a una iniciativa tan positiva pels infants i donar l'enhorabona als alumnes, a l'equip docent i a la direcció de l'escola, tot animant a la resta de centres educatius del municipi a participar-hi en futures edicions.