Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:21 | 15/07/2024

Els infants de Viladecavalls entreguen les seves cartes a la Patgessa Martina

Els nens i les nenes de Viladecavalls van visitar el campament reial instal·lat al carrer Antoni Soler i Hospital i plaça de la Vila, ahir 29 de desembre a la tarda, en què van poder lliurar les cartes pels Reis d’Orient a la Patgessa Martina i gaudir amb les activitats familiars organitzades.

divendres 30 desembre 2022

Moltes famílies es van apropar al campament reial, on la patgessa Martina i els patges reials van recollir les cartes dels infants mentre conversaven amb els infants a les haimes de Ses Majestats. Mentre esperaven el seu torn, un taller de malabars de la companyia de circ “Moi Jordana”, un tió gegant o estructures lluminoses i els llums de Nadal, van amenitzar una tarda màgica i il·lusionant. 

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls recordem a la ciutadania que la Cavalcada de Reis 2023, que recupera el seu format tradiciona, serà el 5 de gener a partir de les 18.00 hores en el carrer Antoni Soler i Hospital. La recollida de regals es farà els dies 2 i 3 de gener, en horari de 17.00 a 20.00 hores, en el pavelló municipal Sebastià Homs.