Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:47 | 16/07/2024

Els joves de Viladecavalls “volen trobar feina”

Avui 20 de gener al matí, la sala polivalent dels baixos de la Biblioteca Pere Calders ha acollit una sessió informativa del Programes per a Joves, “Vols trobar feina?”. Una iniciativa orientada a joves d’entre 16 i 29 anys, que organitza el Consell Comarcal, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Viladecavalls, i que pretén oferir una alternativa a aquest col·lectiu, per tal que millorin la seva formació i ocupabilitat.

divendres 20 gener 2017

Tècnics del Consell Comarcal han exposat les característiques de cadascun d’aquests als joves assistents dels municipis de Viladecavalls, Ullastrell i Rellinars.

En una segona part, s’ha entrevistat individualment a tots els assistents, per tal de derivar-los al programa mes adient i que millor encaixa amb els seus interessos personals. Tots els assistents a la primera part han realitzat l’entrevista individual, això vol dir que tots han trobat interès en algun dels programes oferts a la convocatòria.

Foment de la participació de joves

A banda de l’adquisició dels coneixements pràctics, tutorització individual, reinserció a la formació, pràctiques en empreses i la possibilitat de formalització d’un contracte de treball, s’ofereix als joves que ho necessitin, suport per l’obtenció del Graduat d’ESO:  

L’Ajuntament, conscient de la dificultat que troben actualment els joves per accedir al món laboral, valora molt positivament la realització d’aquesta jornada. Els programes compten amb la col·laboració del Servei d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat, el Ministeri d’Hisenda i Funció Pública i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil de la Unió Europea.