Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 22:08 | 23/07/2024

Els joves de Viladecavalls ja disposen d'un parc de Workout a Can Trias

dilluns 29 setembre 2014

El dissabte 27 de setembre a les 12:00h va tenir lloc l'inauguració del parc de Workout al barri de Can Trias amb més de 80 assistents, la gran majoria joves de Viladecavalls.

L'Alcaldessa, Cesca Berenguer, va inaugurar aquesta nova instal·lació municipal, junt amb la regidora de Joventut Dolors Salmerón, fent realitat les demandes dels joves del municipi.

A la presentació, Cesca Berenguer va aprofitar per fer una crida a fer un ús responsable tant del parc com dels altres equipaments municipals, per tal de mantenir el seu bon estat i permetre que tothom pugui gaudir d'uns espais municipals de qualitat, adequats i segurs.

"Els nostres joves tenen molts projectes per realitzar. La nostra obligació es ajudar-los a que es facin realitat" va dir Cesca Berenguer abans de donar pas a l'exhibició per part del grup de Workout Pallejà combinant la seva actuació amb els nois Spartanz Bar de Can Trias, al ritme de la música de Dj Xavi.

Des del Consistori es seguirà donant resposta a les sol·licituds dels joves de Viladecavalls per continuar oferint uns serveis i unes instal·lacions municipals que siguin atractius per a totes les edats.