Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:00 | 25/07/2024

Els Reis ja són de camí a Viladecavalls

El dia 5 de gener, arribaran Ses Majestats els Reis Mags de l’Orient a Viladecavalls, per portar regals a tots els nens i nenes i, també, als grans del municipi. A partir de les 17:30 h, mentre esperem la seva comitiva, a la plaça de la Vila podrem gaudir tots plegats d’una deliciosa xocolata desfeta ben calenta.

dimarts 03 gener 2017

Amb les seves carrosses guarnides començaran el seu itinerari a les 18 h davant l’Ajuntament de Viladecavalls, on rebran les claus de la vila per tal d'accedir a totes les cases de Viladecavalls per deixar els regals.


Itinerari

A continuació i amb les carrosses, iniciarà l’itinerari reial, que farà camí flanquejat pels patges i la resta del seguici reial:  aquests sortiran des del carrer Antoni Soler i Hospital, iniciant el repartiment de regals pel C. Major (aturant-se a l’església per fer l’adoració al nen Jesús) i tot seguit continuarà el recorregut pel C. Sant Martí, C Llevant, C Font del Capellà, C. de Dalt, C. Nou, C. Pau Claris C. Josep Tarradellas, C Prat de la Riba i C. Francesc Macià.

Participació Ciutadana

Un any més, l’organització anirà a càrrec de l’Ajuntament de Viladecavalls i comptarà amb la col·laboració de la Comissió de Reis i de l’Associació de Veïns de Viladecavalls Centre. Aquest any, com novetat, es comptarà amb la col·laboració d’un grup de joves voluntaris.


Cavalcada a Can Trias

Paral·lelament, a Can Trias els Reis arribaran a partir de les 18h. SSMM. sortiran del carrer Pintor Casas -a l’altura del Centre Cívic Paco Cano- i continuaran el recorregut per diferents carrers de Can Trias amb el següent itinerari: C. Pau Picasso, Pintor Sorolla, Miguel Hernández, Avinguda Barcelona, Isaac Albéniz, Lluís Millet, Arquitecte Gaudí, Indústria i retornaran al CCPC on faran l’entrega de regals als nens i nenes del barri.

En aquest cas, l’organització anirà a càrrec de la Comissió de Reis de Can Trias, amb la col·laboració de l’Ajuntament.