Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 05:46 | 25/07/2024

Els Reis Mags d'Orient van rebre l'escalf de milers de persones en la Cavalcada de Reis de Viladecavalls

La Cavalcada de Reis del passat divendres 5 de gener va augmentar de manera considerable el nombre de persones que es van aplegar en el nucli urbà de Viladecavalls, respecte anys anteriors.

dilluns 08 gener 2018

Els Reis Mags d'Orient van iniciar la cavalcada en la plaça de l'Església als voltants de les 18.00 hores, com és tradició, amb el llançament del tercer coet i es van dirigir cap al carrer Antoni Soler i Hospital per ser rebuts per un públic expectant i els representants municipals que esperaven a la balconada de l'ajuntament.

La cavalcada va estar encapçalada, en un primer moment, per un gran dromedari de ferro i llum acompanyat per un grup de beduïns que van oferir un espectacle de malabars. A mesura que les carrosses baixaven pel carrer Major, el Patge Martí i els Reis d'Orient van poder constatar el gran nombre de públic que esperava la seva arribada, entre 2.600 i 2.800 persones segons estimació de Policia Local.

En arribar a l'ajuntament, l'Alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer, acompanyada de representants del Consistori, va convidar a Ses Majestats al balcó per iniciar els parlaments previs al lliurament de la clau del poble.

Una vegada l'alcaldessa va fer entrega de la clau màgica, la comitiva reial va retornar a les carrosses i la cavalcada va continuar el seu recorregut pels carrers de la vila tot lliurant els presents als infants que esperaven davant dels portals.

En arribar a l'alçada de la Parròquia de Sant Martí de Sorbet, Ses Majestats van passar al seu interior per tal d'adorar el nen Jesús abans de continuar la seva marxa pel poble.

 

Més de 600 persones en la Cavalcada de Reis de Can Trias

La Gran Cavalcada de Reis de Viladecavalls no és l'única que realitzen Ses Majestats al municipi, a Can Trias també recorren els seus carrers. Enguany, s'hi van aplegar més de 600 persones en una rua organitzada per l'Associació de Veïns de Can Trias amb el suport de l'Ajuntament de Viladecavalls, que va proveir l'acte de la decoració de les carrosses, els caramels que es van repartir, suport de policia local i protecció civil així com també va cedir el Centre Cívic Paco Cano i un espai per preparar les carrosses.

Des de l'Ajuntament traslladem el nostre agraïment a totes les persones, entitats i voluntaris, que han fet possible que infants i adults hagin viscut, un any més, la Cavalcada de Reis amb il·lusió, alegria i satisfacció.