Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:05 | 13/07/2024

Els treballs de manteniment del municipi no s'aturen a l'agost

Durant el mes d'agost, l'Ajuntament de Viladecavalls continua treballant en el manteniment de les vies, carrers i zones verdes del municipi.

dimarts 29 agost 2017

Avui mateix, la Brigada Municipal està reforçant els embornals de la Plaça de la Creueta per evitar el soroll que produïa el pas de vehicles per sobre d'aquests i que ocasionava molèsties als veïns de la zona.

Altres tasques que s'han dut a terme durant el mes d'agost són la reparació de forats a l'asfalt del carrer Tibidabo i davant de la Plaça de la Verbena. Així mateix, s'han reparat panots malmesos a les voreres del carrer Barcelona, on també s'han reparat les sevillanes presents en aquest punt, i davant l'accés principal de l'Escola Rosella.

Pel que fa a la senyalització viària, a la carretera de Sant Llorenç i a l'encreuament del carrer Canigó amb Pirineus s'ha procedit a la reparació de diversos senyals verticals que presentaven desperfectes.

A més a més, al carrer Narcís Monturiol amb l'Av. Ferrocarril s'han retirat les deixalles cremades que es van adherir al paviment de la via a conseqüència d'un nou acte vandàlic, produït la matinada del passat 14 d'agost, en el qual es va desplaçar un contenidor al mig de la via i posteriorment se li va calar foc.

L'activitat de la Brigada Municipal no s'atura durant el període vacacional i es continuen executant les actuacions de manteniment i millora del municipi per vetllar per la seguretat i la qualitat dels espais públics i dels equipaments municipals, els 365 dies de l'any.