Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:18 | 25/07/2024

Els XVIII Premis als Treballs de Recerca reconeixen l'excel·lència dels treballs presentats per 4 alumnes de l'institut de Viladecavalls

La 18a edició dels Premis als Treballs de Recerca del Curs 2017-2018, celebrada ahir dimecres 11 d'abril al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTec), va comptar amb 4 alumnes de l'IES Viladecavalls per l'excel·lència dels seus treballs de recerca.

dijous 12 abril 2018

Aquest certamen l'organitzen el Centre de Recursos Pedagògics del Servei Educatiu del Vallès Occidental II del Departament d'Ensenyament i el Servei d'Educació de l'Ajuntament de Terrassa, amb la col·laboració de les regidories d'Ensenyament de Matadepera i Viladecavalls. 

L'objectiu d'aquests premis és el de fomentar el gust i hàbits per la recerca dels alumnes de batxillerat dels instituts de la comarca i contempla 4 modalitats: temàtica local, batxillerat científic, batxillerat tecnològic i batxillerat social-humanístic-artístic. 

Entre els 22 treballs presentats en aquesta edició es troben 3 de l'IES Viladecavalls. "Construcció i configuració d'un vant quadricòpter" del Logan Gámiz López i l'Alba Pascual Cazorla, en la modalitat de Tecnologia, "Refugiats, benvinguts o no?" de la Laura Soria Segarra, en la modalitat de Ciències Socials, i "Protegint la privadesa" de la Júlia Lloveras Rosales, en la modalitat de Ciències de la natura, aquests dos últims treballs van ser premiats conjuntament amb 6 altres treballs d'altres instituts de la comarca.

L'acte, presentat pel director del museu, Jaume Perarnau, va comptar amb la presència de l'alcalde de Terrassa, Alfredo Vega, la directora de Serveis Territorials d'Ensenyament del Vallès Occidental, Carme Vigués, així com la regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament de Matadepera, Carme Querol, i el regidor d'Ensenyament de l'Ajuntament de Viladecavalls, Jesús Porres. 

Com a novetat d'enguany, en el llibre que cada any es lliura als participants del certamen amb la transcripció dels treballs de recerca premiats s'han incorporat la totalitat dels treballs presentants, per incentivar la participació i donar difusió a tots els treballs que els centres educatius valoren com a excel·lents. 

Des de l'Ajuntament donem l'enhorabona als i les alumnes i ho fem extensiu també als seus tutors, Teresa Vernet Vernet, Xavier Oca Baradad i Paco Castillo Urbano, per la bona feina que es realitza a l'institut de Viladecavalls.