Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 11:07 | 24/07/2024

Emissió del reportatge sobre l'escola Roc Blanc a Canal Terrassa Vallès

Dijous passat dia 10 de novembre, l’equip de “El Vallès Educa” va visitar l’escola Roc Blanc de Viladecavalls per tal de gravar un reportatge sobre el projecte d’educació Vilasona, que s’està duent a terme als centres educatius de primària del municipi.

dimecres 16 novembre 2016

El programa El Vallès Educa, pretén fer difusió de les bones pràctiques educatives que es desenvolupen en les escoles i instituts de la nostra comarca.

Aquest reportatge, que serà emès avui, explica a través de diversos testimonis,  el  treball de sensibilització musical i pràctica vocal i instrumental que desenvolupen els alumnes a l’escola. Un projecte molt ben acollit entre el professorat i l'alumnat, que té la voluntat de promoure els valors i potenciar les àrees de coneixement dels infants a través de la música.

L’estrena serà aquesta tarda a les 19h Vallès Oriental Televisió i al vespre a les 21h a Canal Terrassa Vallès. Per a les persones que no el puguin seguir en directe, durant tota la setmana hi haurà reemissions  i també estarà disponible a Youtube.