Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:03 | 16/07/2024

Emotiva presentació dels actes commemoratius dels 25 anys de l’Escola Municipal de Música Pau Casals

L’Escola Municipal de Música Pau Casals va presentar el programa d’actes que es duran a terme al llarg dels pròxims mesos amb motiu dels seus vint-i-cinc anys, el passat dissabte 7 de març, a l’auditori de l’escola.

dimecres 11 març 2020

L’acte de presentació va omplir l’auditori amb l’assistència d’alumnes i exalumnes, direcció, equip docent i l’AMPA. A l’acte van assistir les primeres persones que varen impulsar el que va ser la llavor de  l’actual escola municipal de música des de les seves diferents vessants com la Sra Elisabeth Juanico (famílies), Rebeca Rodriguez (docent), així com l’Alcaldessa, Cesca Berenguer, que era tècnica d’Ensenyament de l’Ajuntament en aquella època. Per part de l’alcaldessa i el director de l’escola, Jordi Ollé, es va fer un agraïment especial a tots els que han fet possible una escola per a tothom que estima la música, un espai on els més petits poden desenvolupar tot el seu potencial, on els adults amb ganes d’aprendre passen una bona estona i on els estudiants avançats que volen fer de la música la seva professió, trobaran la preparació que requereixen.

Durant la presentació es van viure moments molt emotius tot recordant els inicis i la història d’aquest centre educatiu municipal, punt de trobada de moltes famílies del poble i ambaixador de Viladecavalls arreu del territori. També va comptar amb l’actuació dels exalumnes i exdocents de Flauta.

Galeria d'Imatges

Concert presentació dels 25 de l'EMMPC
Reconeixement
Parlament Alcaldessa Cesca Berenguer