Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:52 | 15/07/2024

Emotiva revetlla de Sant Joan a Viladecavalls

dimecres 25 juny 2014

La Flama del Canigó, que recorre tots els Països Catalans va arribar a Viladecavalls per encendre les fogueres del municipi.

El passat dilluns 23 de juny Viladecavalls  va celebrar, un any més, la revetlla de Sant Joan.

Ha estat l’arribada de la Flama del Canigó qui ha donat el tret de sortida a l’estiu i a la revetlla de Sant Joan.  La flama va arribar dilluns puntualment a la plaça de la vila, que es va omplir de veïns i veïnes del municipi, on es va encendre el peveter amb la torxa que van traslladar des de Can Trias els diferents rellevistes.

-Aquesta nit som tots aquí per honorar amb aquesta flama a una persona molt estimada. Avui els portadors han fet una cursa de relleus en memòria d’en Jaume-  va pronunciar l’Alcaldessa del Municipi Cesca Berenguer en la lectura del Primer Memorial Jaume Collado, que a partir d’ara es repetirà cada any.

El desenvolupament dels Focs de Sant Joan ha estat possible gràcies a la coordinació  i organització de la Regidoria d’Espots de l’Ajuntament amb les diverses entitats involucrades.

Des del Consistori es valora molt positivament l’assistència dels habitants del municipi a tot l’acte, així com la conducta modèlica, impecable i exemplar en el transcurs de la revetlla. També es vol agrair en especial la participació als Focs de Sant Joan. Flama del Canigó, que enguany rendia homenatge a Jaume Collado, a la família per la seva implicació en tot moment.