Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:43 | 15/07/2024

En funcionament el servei de gestió emocional per a gent gran

L’Ajuntament de Viladecavalls ha posat en marxa el servei de gestió de les emocions per a gent gran aquesta setmana, després de la presentació d’aquest el passat 6 d’octubre.

dimarts 11 octubre 2022

A través d’aquest servei, impulsat per l’Ajuntament de Viladecavalls, les persones participants podran compartir la seva situació emocional d’una manera lliure, segura i confidencial amb l’acompanyament d’una professional especialitzada, la Raquel Jurado, piscoterapèuta en gestió emocional.  

El servei s’ofereix de manera gratuïta els dijous en horari de 10.00 a 12.00 h (3 sessions individualitzades de 40 min) i es farà a la sala 23, iniciant-se el primer servei el proper dijous 13 d'octubre a l'espai del Centre Cívic Paco Cano. 

Una vegada s’inauguri el nou espai de gent gran del nucli urbà, el servei es prestarà els dijous alternatius (una sessió setmanal al CCPC i l’altre en el futur espai de Gent Gran del nucli urbà). 

Les persones interessades poden contactar amb el Centre Cívic Paco Cano, en horari de matins, de manera presencial o via telèfon 93 789 20 54.