Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:51 | 15/07/2024

En marxa les obres d'urbanització de Can Pepet

L’actuació ha de permetre una total integració d’aquest espai en la trama urbana del municipi

divendres 02 febrer 2024

Ja es treballa en les obres d'urbanització del sector de Can Pepet, una actuació amb un pressupost de 215.000 euros que ha de suposar un important impuls als espais públics d’aquesta zona de la població i la seva adaptació a les normatives urbanístiques vigents. Els treballs, planificats amb una durada aproximada de dos mesos i mig, s'han centrat en un primer moment en la creació de les rases per a l'enllumenat públic i la col·locació dels fonaments per als fanals. Una de les característiques principals del projecte és la transformació dels vials existents en plataformes úniques, limitant la velocitat del trànsit a 20 quilòmetres per hora i donant prioritat al pas de vianants. A més, es realitzarà una adaptació dels carrers Bufalvent i Bellavista per reduir els pendents i facilitar el pas de vehicles d'emergència si és necessari.

Més treballs

La intervenció a Can Pepet també inclou la instal·lació d'un parc infantil, la disposició de mobiliari urbà com bancs i papereres, així com la plantació d'arbres i arbustos de baix consum d'aigua. "Cal destacar la instal·lació de nou enllumenat públic eficient i el soterrament de les línies elèctriques de l'enllumentat.

Aquests treballs d'urbanització se sumen a la instal·lació, fa uns mesos, de l'enllumenat públic al camí de Can Pepet, en el tram que connecta amb Sant Miquel de Guanteres, amb l'objectiu d'incrementar la seguretat viària.