Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:27 | 18/07/2024

Enllaços d'interès per a comerços

Amb l'objectiu de dotar als comerços del municipi de totes les eines, recursos i informació actualitzada per fer front a la crisi provocada per la COVID-19, tot seguit podeu consultar una relació d'enllaços d'interès per a l'òptima activitat comercial i protecció saniària.

dijous 21 maig 2020

EN QUINA FASE ESTÀ EL MUNICIPI ON VISC

Les fases a Catalunya s’apliquen per regions sanitàries. Primer has de saber a quina regió sanitària pertany el teu municipi:

Àrea metropolitana nord: Comprèn l’àmbit territorial del Barcelonès Nord (Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Sant Adrià del Besòs), el Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental.


FASES DEL DESCONFINAMENT

S'estableix un pla de 4 fases per arribar a la nova normalitat. 

Per passar d'una fase a una altra caldrà complir amb diversos indicadors epidemiològics, estratègics, de mesures de protecció, de mobilitat, etc.

El termini mínim de cada fase és de 2 setmanes.


RECOMANACIONS PER L'OBERTURA D'ESTABLIMENTS, LOCALS I COMERÇOS DE MENYS DE 400m2

En aquest enllaç trobareu les recomanacions per a l'obertura d'establiments i comerç elaborades per la Generalitat de Catalunya.


PROTOCOL I GUIA BONES PRÀCTIQUES DIRIGIDES A L'ACTIVITAT COMERCIAL

En aquest enllaç podeu trobar el protocol i guia de bones pràctiques elaborades pel govern estatal, actualitzades per a la reobertura a partir del 4 de maig de 2020. També podeu trobar l'adaptació que ha fet el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya de la Generalitat en aquest enllaç: https://bit.ly/2WrBvPB


GUIA DE RECOMANACIONS HIGIENICO-SANITÀRIES PER A SALONS DE PERRUQUERIA DAVANT LA CRISI DEL COVID-19

En aquest enllaç podeu trobar una guia específica per als salons de perruqueria elaborada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.


GUIA DE BONES PRÀCTIQUES I PROTOCOL DIRIGIDA A L’ACTIVITAT COMERCIAL EN ESTABLIMENTS FÍSICS DE MODA

En aquest enllaç podeu trobar les recomanacions per als comerços de moda en establiments físics. La guia està elaborada pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.


RECOMANACIONS PER LA NETEJA I DESINFECCIÓ EN ESTABLIMENTS I LOCALS DE CONCURRÈNCIA HUMANA

En aquest enllaç podeu trobar les recomanacions per a la neteja i desinfecció en els establiments i comerços de concurrència humana que ha elaborat la Generalitat de Catalunya.


RECOMANACIONS D'HIGIENE PARA LA RECOLLIDA DE MENJARS EN BARS I RESTAURANTS I AL SERVEI A DOMICILI

En aquest enllaç podreu trobar les recomanacions d'higiene per la recollida de menjars en bars i restaurants i per al servei a domicili elaborades per la Generalitat de Catalunya.


REFORÇ DE LES MESURES D'HIGIENE I MANIPULACIÓ PEL SECTOR DE RESTAURACIÓ I BARS

En aquest enllaç trobareu el reforç de les mesures d'higiene i manipulació pel sector d'alimentació i restauració comercial elaborades per la Diputació de Barcelona.


PREGUNTES FREQÜENTS

En aquest enllaç, podeu trobar les respostes a les preguntes freqüents per a la reobertura del comerç minorista i de serveis elaborades per la Generalitat.


RECULL DE CARTELLS PER SENYALITZAR EL VOSTRE ESTABLIMENT

En aquest enllaç trobareu un recull de cartells per senyalitzar el vostre comerç


CARTELL DE MESURES PREVENTIVES

En aquest enllaç trobareu un cartell que ha elaborat la Generalitat de Catalunya i mossos d’esquadre.


APOSTES DE L’ESTAT

Obertura de Loteries