Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 03:46 | 20/07/2024

Enric i Xavier Cañada Aubeso, convocats per la selecció espanyola de patinatge artístic

L'Enric i el Xavier Cañada Aubeso, germans vilacavallencs que practiquen el patinatge artístic a escala competitiva, han estat convocats per unir-se a la selecció espanyola el pròxim 2022.

dimarts 26 octubre 2021

Aquesta fita arriba després dels bons resultats obtinguts pels dos germans. L'Enric va quedar en tercer lloc al recent campionat d'Espanya, en la categoria aleví, i l'1 de novembre participarà en el campionat d'Europa, a més a més d'haver aconseguit el tercer lloc al campionat de Barcelona i el segon lloc al campionat de Catalunya. El Xavier va quedar segon de Barcelona, tercer de Catalunya i ara va obtenir el cinquè lloc al campionat d'Espanya, en la categoria infantil.

Gràcies a aquest palmarès, tant l'Enric com el Xavier podran entrenar a partir d'ara en el Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès per preparar la seva participació en futures competicions de màxim nivell.

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls traslladem la nostra enhorabona a l'Enric i al Xavier, tot desitjant molta sort i molts més èxits i agraint la seva representació de Viladecavalls en el patinatge artístic internacional.

Galeria d'Imatges

IMG-20211026-WA0006.jpg
IMG-20211026-WA0009.jpg