Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:32 | 12/07/2024

Entitats i associacions del municipi amb La Marató

Les associacions i entitats de Viladecavalls, participen aquest cap de setmana del projecte “Viladecavalls un poble saludable” amb el qual el municipi dóna suport a La Marató de TV3 per obtenir recursos econòmics destinats a la investigació científica de malalties que, ara per ara, no tenen curació definitiva, enguany dedicada a la Diabetis i Obesitat.

divendres 11 desembre 2015

Més de 27 entitats col·laboren directament d’aquesta jornada solidària, participant de les múltiples activitats organitzades durant el cap de setmana.

D’entre aquestes activitats destaquen la Gran Piràmide Alimentària que s’activarà demà dissabte dia 12 a les 18:15h, la III edició del Festival de Curtmetratges Locals, concerts corals, el Firalletra o la demostració de balls de diumenge.

Aquesta darrera activitat tindrà lloc diumenge dia 13 a dos quarts d’una del migdia a la plaça de la Vila, coincidint amb la III Fira de Santa Llúcia i la I Marxa Solidària de Viladecavalls. Els assistents a aquest acte podran gaudir d’una petita mostra de country a càrrec del grup de ball de l’Associació de la Planassa, ball zumba amb la professora Eva i les seves alumnes i una exhibició de Bodycombat a càrrec del Casal Familiar de Viladecavalls.

Viladecavalls és un municipi en què les persones i les associacions que les agrupen estan sempre a l’altura de les circumstàncies. Des del Consistori us encoratgem a participar un any més de la “Festa Solidària” de La Marató.