Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:13 | 13/07/2024

Entra en servei el tram de la B-40 entre Viladecavalls i Olesa de Montserrat

L’alcaldessa, Cesca Berenguer, insistia als responsables del Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible en la importància de finalitzar els treballs pendents que afecten el nostre municipi

divendres 16 febrer 2024

Aquest matí ha tingut lloc l’entrada en servei oficial del tram de la B-40 entre Olesa de Montserrat i Viladecavalls pertanyent a les obres del conegut com a Quart Cinturó. L’acte, que ha estat presidit pel ministre de Transport i Mobilitat Sostenible, Óscar Puente, ha comptat també amb la presència de l’alcaldessa de Viladecavalls, Cesca Berenguer. L’alcaldessa ha aprofitat l’oportunitat per a fer arribar tant a Puente i a altres responsables dels treballs com el director general de Carreteres, Juan Pedro Fernández Palomino o el cap de la Demarcació de Carreteres de l’Estat a Catalunya, Vicente Vilanova, la importància que té per al nostre municipi que quedin també enllestides altres actuacions al nostre terme municipal associades al desenvolupament del Quart Cinturó. Aquestes inclouen l’arranjament de les plataformes del carrer Pintor Greco; la finalització i arranjament de l'entrada al barri de Can Trias pel carrer Pep Ventura i la B-120; la reparació paisatgística dels talussos que s’han vist afectats pels treballs o la restauració dels camins forestals malmesos pel pas de maquinària pesant, entre altres.

En aquest sentit, l’alcaldessa ha manifestat que “tot i que l’entrada en servei d’aquest tram o la creació de les rotondes de la C-58 que també havíem reclamat, satisfan una part de les nostres reivindicacions, creiem que encara n'hi ha molta feina a fer i, com hem fet fins al moment, continuarem insistint. Confiem que els nous responsables del ministeri siguin sensibles a les nostres necessitats”.

La posada en servei d’aquest tram, un ramal d'uns sis quilòmetres dels quals 1,3 són dins d'un túnel, culmina la unió entre Abrera i Terrassa. Els treballs, amb diferents ajornaments respecte a les previsions, s’han desenvolupat al llarg de prop de 15 anys amb una inversió del Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible de 250 milions d’euros.

Galeria d'Imatges

01.jpg
02.jpg