Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 23:15 | 12/07/2024

Entra en servei la xarxa gratuïta Wifi Viladecavalls per als equipaments municipals

La voluntat és oferir accés lliure a Internet per a facilitar la consulta de dades o la realització de tràmits en aquests espais públics

dimarts 11 abril 2023

En total són 11 els equipaments municipals en els quals ja podem accedir a Internet a través de Wifi Viladecavalls, el servei de connexió gratuïta obert a tota la ciutadania que ofereix l’Ajuntament. D’aquesta manera, si ens trobem a la Casa de la Vila, a l’Escola Municipal de Música Pau Casals o al Punt d’Informació Jove L’Altell, podem connectar-nos de manera senzilla des de qualsevol dispositiu mòbil.

Per a poder navegar únicament hem de buscar des del nostre dispositiu a les xarxes disponibles Viladecavalls.wifi i iniciar sessió. A partir d’aquí únicament haurem d’acceptar les condicions d’ús i obrir el navegador.

L’horari del servei és de 8 a 23 h tots els dies de l’any. La voluntat de l’Ajuntament és continuar estenent el servei Wifi Viladecavalls a altres equipaments municipals. Per a més informació sobre els punts en els quals ja el podeu trobar o per a consultar les condicions d’ús, podeu visitar l’apartat dedicat del servei en aquesta mateixa pàgina web.