Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:17 | 15/07/2024

Es posa en marxa el programa Àpats en Companyia per a la Gent Gran

El servei permet que les persones que en prenguin part puguin accedir a àpats a preus reduïts per a gaudir-los en companyia

dimecres 10 maig 2023

La soledat o la manca de relacions socials poden esdevenir un problema real per a les persones que formen part del col·lectiu de la gent gran. Amb la voluntat de treballar per a fomentar la seva socialització, aquest pròxim 29 de maig l’Ajuntament de Viladecavalls posa en marxa una prova pilot del programa Àpats en Companyia per a la Gent Gran. Aquesta iniciativa està orientada a què les persones participants puguin accedir a preus assequibles a menús en alguns dels restaurants situats en els entorns dels Racons de l’Experiència municipals per a gaudir-los en companyia d’altra gent gran.

El funcionament

Setmanalment, els establiments de restauració que participen de la iniciativa facilitaran als espais municipals de gent gran els corresponents menús setmanals perquè estiguin exposats als taulells informatius. D’aquesta manera les persones usuàries podran escollir l'establiment on voldran fer l'àpat en companyia i el dia en què voldran utilitzar el servei. Les reserves es poden realitzar amb un mínim d'un dia d'antelació. Un cop notificat a les persones dinamitzadores dels espais podran efectuar el pagament del preu públic establert pel servei de 6 euros per àpat.

És imprescindible per a fer ús del servei disposar del carnet del Club del Racó de l’Experiència que acredita ser usuari o usuària d’aquests espais municipals de la gent gran. Un cop fet el pagament es disposarà d’un val amb les dades de l’establiment i de la persona que hi acudirà que haurà de presentar-se juntament amb el carnet en el moment de dinar. Els horaris dels àpats seran aproximadament entres les 13 i les 15.30 h.  Els establiments disposaran d'un espai especialment habilitat perquè les persones usuàries puguin gaudir plegats i plegades del dinar. Les taules seran taules compartides per a tothom.

Per a més informació podeu dirigir-vos al Racó de l’Experiència del nucli urbà i al Racó de l’Experiència del Centre Cívic Paco Cano.