Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:34 | 25/07/2024

Es renova el Pla d'Actuació Municipal per incendis forestals a Viladecavalls

L'Ajuntament de Viladecavalls va portar a terme ahir dijous al matí una sessió de revisió i actualització del Pla d'Actuació Municipal (PAM) per incendis forestals amb la participació de l’Alcaldessa, Cesca Berenguer, regidors de l’Ajuntament, tècnics dels serveis municipals i policia local.

divendres 31 juliol 2015

Un tècnic de la Diputació ha recordat quins són els protocols d'actuació en cas de necessitat, la mobilització dels recursos i la importància de tenir un llistat actualitzat de totes les persones responsables.

A la reunió també s’ha abordat l’actualització dels plans de protecció civil municipals per a la seva tramitació conjunta, mitjançant la creació d’un Document Únic de Protecció Civil municipal (DUPROCIM) el qual ha de permetre activar qualsevol pla d’emergència en un temps màxim de 20 minuts.

 

Vetllar pel compliment de la normativa de protecció contra incendis és un dels pilars bàsics en què treballa el Consistori per tal d’actuar de manera organitzada i així minimitzar l’impacte en cas d’una possible emergència.