Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:45 | 14/07/2024

Es renova la Sala 10 del Centre Cívic Paco Cano de Can Trias

La Sala 10 del Centre Cívic Paco Cano va tornar a l'activitat aquest dilluns 12 de febrer amb l'espai renovat després què l'Ajuntament de Viladecavalls hagi realitzat diverses actuacions de millora.

divendres 16 febrer 2018

Les tasques de millora, que s'han realitzat en horaris que no afectessin el calendari d'activitats del centre, han estat la substitució de l'antic paviment per parquet, el pintat de tota la sala i la instal·lació d'un equip de so comú, perquè les persones que fan ús d'aquest equipament i necessiten sonoritzar les seves activitats no hagin de preocupar-se de portar els seus propis aparells.

La Sala 10 del Centre Cívic Paco Cano acull les activitats dirigides de gimnàstica, yoga o zumba, entre altres. Aquestes activitats tenen un seguit de necessitats que amb les recents actuacions realitzades per l'ajuntament ara queden cobertes.

Les millores de la Sala 10 s'emmarquen dins la línia d'actuació de l'Equip de Govern que aposta per la modernització i bon funcionament d'un dels espais municipals més utilitzat per la ciutadania com és el Centre Cívic Paco Cano.

Pròximament, l'Ajuntament de Viladecavalls anirà incorporant noves millores que incrementin el benestar de les persones usuàries del centre cívic amb l'objectiu de fomentar activitats saludables i dinamitzar les relacions dels veïns i veïnes del poble en aquest equipament municipal.

Galeria d'Imatges

Renovació de la sala 10 del CCPC