Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:34 | 17/07/2024

Es reprèn la Gala de l’Esport de Viladecavalls

Obertes les presentacions de candidatures dels premis al millor i la millor esportista de Viladecavalls a tota la ciutadania.

divendres 08 abril 2022

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls, animem a la ciutadania a participar en la Gala aportant les propostes a candidatures per reconèixer el Millor i la Millor esportista de Viladecavalls 2020-2021.

L'Ajuntament ha organitzat pel pròxim 21 de maig de 2022 la 4a Gala de l'Esport de Viladecavalls. Un esdeveniment, obert a tothom, que té com a objectiu el reconeixement a les entitats i esportistes que, amb el seu treball i esforç, promouen els valors de l'esport tant a Viladecavalls com en el conjunt del territori.

Arran de la pandèmia provocada per la COVID-19, la gala de 2020 es va haver de suspendre. Per aquest motiu, aquest 2022 es recuperen els reconeixements als esportistes nominats l’any 2019, a més a més de premiar els del 2020 i 2021.

Les categories als premis d’aquesta edició són:

  • Reconeixement per part de les entitats d’una persona que mereixi rebre’l per la seva dedicació, professionalitat, aportació a l’entitat.
  • Modalitat individual al Millor i la Millor esportista de Viladecavalls 2020-2021. Proposta d’un/a esportista que hagi sigut significatiu per algun valor, mèrit o èxit durant els anys 2020 i 2021.
  • Reconeixement Honorífic de l’Esport de Viladecavalls. Aquesta categoria quedarà subjecte a la valoració que l’Ajuntament pugui fer dels mèrits a una trajectòria, dedicació, èxit esportiu o situació vinculada a l’esport (col·lectiu o esdeveniment) del municipi que vulgui ser reconeguda.

Les candidatures s’hauran de presentar abans del dia 19 d’abril 2022 a les 12 del matí i s’han de tramitar a l'oficina de registre de l'ajuntament, situada al carrer Antoni Soler i Hospital 7-9, en horari d'atenció a la ciutadania. També, es podran presentar de manera telemàtica per mitjà d’ instància genèrica, adjuntant els mèrits de la candidatura proposada.