Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:03 | 25/07/2024

Es reprenen les activitats en equipament municipals i les sortides culturals per a la gent gran

A mesura que millora l’actual situació de pandèmia provocada per la COVID19, les restriccions per a la realització d’activitats es flexibilitzen, i tot i que es mantenen les mesures preventives de mascareta, distanciament d’1,2 metres entre persones i la higiene de mans, l’Ajuntament de Viladecavalls treballa per trobar un equilibri entre garantir aquestes mesures i oferir propostes culturals i de lleure per a tot el públic.

divendres 24 setembre 2021

En aquest sentit, l’Ajuntament reprendrà les activitats per a la gent gran del municipi, com ara la gimnàstica de manteniment, els serveis de podologia i perruqueria del Centre Cívic Paco Cano, els tallers de lectoescriptura, estimulació de la memòria o de català bàsic, entre altres. Per a més informació contactar amb l'ajuntament (93 788 71 41) o al Centre Cívic Paco Cano (93 789 20 54).

Així mateix, les sortides culturals per a la gent gran que organitza l’Ajuntament de Viladecavalls es reprendran pròximament amb una sortida al Museu del Ter el 27 d’octubre. Les persones interessades a participar en la sortida podran adquirir els tiquets el divendres 8 d'octubre de 10.00 a 12.00 hores a l'Escola Municipal de Música Pau Casals. Serà important portar una fotocòpia del DNI.

Podeu veure el programa de les activitats adreçades per a la gent gran del 2021 en la següent infografia:

Activitats gent gran 2021

Galeria d'Imatges

cartell gent gran activitats 2021.jpg
cartell gent gran activitats 2021.jpg