Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 09:17 | 16/07/2024

Espai de suport emocional i ajuda mútua per a cuidadors/es

L'Ajuntament de Viladecavalls, a través del Servei de Benestar social, ha obert el període d'inscripcions per participar en el grup de suport emocional i ajuda mútua adreçat a cuidadors/es no professionals a càrrec de persones en situació de dependència.

dilluns 19 juliol 2021

Les inscripcions es podran realitzar fins al 22 de setembre 2021 trucant a l'oficina de Serveis Socials al 93 788 71 41 Ext. 114.

L'objectiu d'aquesta activitat és oferir un recurs per reduir l'impacte negatiu de la cura que de vegades poden experimentar les persones cuidadores, en el qual es doni un suport emocional i disposin d'un espai per a generar vincles de relació entre els i les participants. No es tracta d'una formació.

Per aconseguir-ho es duran a terme diverses sessions experiencials d'una hora i mitja des del 6 d'octubre fins al 15 de desembre, en horari de 10.00 a 11.30 hores al Centre Cívic Paco Cano.

L'horari pot variar segons l'evolució de la pandèmia i altres factors aliens a l'organització. En tot cas, es comunicaria dels possibles canvis a les persones participants al més aviat.