Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 03:22 | 20/07/2024

Estrena de la temporada d’estiu a la piscina municipal

Amb l’arribada de l’estiu, la piscina municipal de Viladecavalls va obrir aquest dissabte les seves portes per iniciar una temporada que s'allargarà fins al 4 de setembre.

dilluns 20 juny 2016

La cita, gratuïta i oberta a tothom, va permetre als usuaris que es van apropar a gaudir, tot i el mal temps, d’una estona de bany a la piscina. La novetat d’aquesta temporada ha estat la millora considerable de l’espai pícnic, el qual s’ha dotat amb nou paviment i una estructura per cobrir el sostre, a més d’una barana que delimita la zona de descans amb la de bany.
Per entrar a la piscina, es poden adquirir abonaments per a tota la temporada d’estiu, mensuals, setmanals o entrades puntuals d’un dia. Les persones interessades podran adquirir diverses modalitats d’abonaments que trobareu detallades al següent enllaç.
La piscina romandrà oberta de dilluns a diumenge en horari d’11 del matí fins a les 20 h  fins al diumenge 4 de setembre.
Cursets de natació
El pròxim 27 de juny s’inicien els cursets d’estiu de natació a la piscina municipal, organitzats un any més per l’Ajuntament de Viladecavalls.
Els mesos d’estiu són ideals per aprendre a nadar o per perfeccionar el nivell i durant gairebé un mes, els nens i nenes del municipi desenvolupen en aquests cursets de natació les seves habilitats aquàtiques i milloren diverses tècniques i estils de natació. 
10 de juliol Mulla’t per l’Esclerosis Múltiple
Us recordem que diumenge 10 de juliol, en el marc de la Festa Major de Viladecavalls,  tindrà lloc una Gran Festa  Aquàtica a la piscina amb animació infantil i inflables i molts altres atractius. Milers de ciutadans es mullen i neden aquest dia per solidaritzar-se amb les 7.000 persones que pateixen esclerosi múltiple a Catalunya i prop de 46.000 a l'Estat espanyol.