Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 10:15 | 22/07/2024

Estudi d’emissions d’olors per detectar l’origen de les males olors de Can Trias

L’Ajuntament de Viladecavalls inicia aquesta setmana l’estudi d’emissions d’olors per detectar el focus d’origen de males olors en el polígon industrial de Can Trias, incloent-hi modelització de la dispersió d’olors conforme a l’UNE EN 13725 "Determinació de la concentració d'olor per olfactometria dinàmica", i segons l’ordenança municipal reguladora de les emissions i immissions d’olors al municipi.

dilluns 14 novembre 2022

L'empresa responsable de l’estudi serà SUEZ SMART ENVIRONMENTAL SOLUTIONS SPAIN, SLU, acreditada per l’Entidad Nacional de Acreditación (ENAC) per aquest tipus d'estudis i amb 50 anys d'experiència en el sector. 

Es preveuen, el mostreig dels focus d’emissions amb un total de 15 mostres analitzades, més una modelització de la dispersió de les olors al barri de Can Trias, a partir de les mesures d'olor efectuades. 

L’estudi s'emmarca en les actuacions dirigides a intentar determinar la font possible d'episodis de males olors a Can Trias per part de l'Ajuntament, per tal de cercar solucions a aquesta problemàtica.