Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 08:10 | 23/07/2024

Eva Pelegrí guanyadora del III Certamen Literari Pere Calders 2016 amb l’obra “Estelles de cedre i auró blanc”

Divendres 22 d’abril a la tarda va tenir lloc el lliurament de premis del III Certamen Literari Pere Calders i del Concurs infantil “El meu conte preferit”.

dimarts 26 abril 2016

L’acte, amenitzat en tot moment per un ampli repertori de peces musicals, a càrrec dels alumnes de l’EMMPC, va comptar amb la presència del jurat d’aquesta edició, format pels regidors de l’Ajuntament de Viladecavalls Dolors Salmerón i Jesús Porres, Ferran Morillas, tècnic de Cultura, Irene Lladó, Directora de la Biblioteca  i els veïns del municipi Esther Lázaro (dramaturga)  i Marçal Llimona (Ràdio Vila). L’Alcaldessa de Viladecavalls Cesca Berenguer, no es va voler  perdre l’acte i  va assistir-hi tot presidint la taula del jurat i posteriorment entregant els premis als guanyadors.

A un quart de set de la tarda, va tenir lloc la lectura de l’Acta del Certamen, on es valorar la qualitat literària i l’originalitat de les obres presentades i es va fer una menció especial al relat “Olor a rural” de David González”, el qual va quedar fóra de concurs per no ajustar-se a les bases, però que el Jurat va considerar de gran qualitat.

A continuació es va donar a conèixer el veredicte final, el qual va proclamar com a guanyadora Eva Pelegrí per l’obra  “Estelles de cedre i auró blanc”. El segon i tercer premi van ser per Joan Domingo i Néstor Arrabal amb les obres “Pél-roig” i “Aus índies” respectivament.

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls volem felicitar als premiats en aquest III Certamen Pere Calders, i també a la resta de participants. Enhorabona!

Entrega de Premis “El meu conte preferit”.

Amb motiu del Dia Internacional del Llibre Infantil, la biblioteca va organitzar per segon any consecutiu aquest concurs adreçat als més petits. Els guanyadors i tots els dibuixos de tots els participants estaran exposats fins al dia 30 d’abril a l’entrada de la Biblioteca.

Galeria d'Imatges

Certamen Literari - El meu conte preferit
EMMPC entrega de premis