Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 16:12 | 14/07/2024

Evolució del programa de vacunació a Viladecavalls

El programa de vacunació de COVID-19 avança a tot el territori català, de manera paral·lela, a tots els municipis, seguint les franges d’edat i col·lectius establerts.

dilluns 12 abril 2021

D’aquesta manera, ja s’ha subministrat el vaccí als usuaris i personal de la residència de Sant Miquel de Guanteres, els majors de 80 anys amb dificultats de desplaçament, les persones de 80 a 89 anys i, recentment, les de 60 a 69 anys amb risc que ja s’han pogut vacunar amb l’arribada de cent dosis extra. 

En els pròxims dies, serà el torn de les persones de 70 a 79 anys, una vegada s’hagi completat la vacunació de les franges anteriorment esmentades a tot Catalunya, donat que al ser un programa de la Generalitat de Catalunya, no es pot iniciar el subministrament a noves franges d’edat fins que no es finalitza a tots els municipis catalans.

Des de l’Ajuntament de Viladecavalls, volem aprofitar per agrair la direcció del CAP Ernest LLuch,  que ha treballat perquè les dosis se subministrin a Viladecavalls, en comptes d'haver-se de desplaçar a Terrassa, facilitant així, que el temps d'espera sigui més curt, en benefici dels vilacavallencs i vilacavallenques que s’han de vacunar.