Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 21:18 | 13/07/2024

Èxit de participació a l'Aplec anual dels Amics de Sant Miquel de Toudell malgrat les plujes de diumenge

dimarts 30 setembre 2014

Aquest passat diumenge 28 de setembre, coincidint amb el dia de Sant Miquel, l'Associació Amics de Sant Miquel de Toudell va celebrar l'Aplec anual en un matí festiu on els assistents van gaudir de les seves tradicionals activitats.

A les 10h començà la caminada, amb origen la plaça de l'Església, i finalitzà a l'Ermita de Sant Miquel de Toudell al polígon de Can Mir.

Una vegada allà, Mn. Joan Làzaro, nou rector de la Parròquia de Viladecavalls, acompanyat per Mn. Albert Mikhail, diaca de la parròquia i Mn. Josep Esplugues arxiprest de Terrassa va oficiar la missa a l'exterior de l'Ermita per raons d'aforament amb més de 200 persones congregades.

Les presipitacions que es van donar amb intensitat al municipi van provocar que la organització haguès de cancel•lar l'actuació de l'Esbart Egarenc del social de Terrassa i les posteriors sardanes però no van impedir que els cuiners preparessin la tradicional Paella de Germanor per a tots els assistents.

L'Aplec s'ha convertit en una de les festes més estimades a Viladecavalls i compte amb una gran participació.

Des de l'Ajuntament de Viladecavalls es vol felicitar a l'Associació Amics de Sant Miquel de Toudell per aquesta celebració tant important tant per a l'associació com pel teixit social del municipi.