Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Data i hora oficials: 20:56 | 23/07/2024

Èxit de participació de la Rua de Carnestoltes

Centenars de veïns i veïnes del municipi van gaudir dissabte passat de la celebració del Carnestoltes a Viladecavalls, el qual va comptar amb més de 300 participants en les diferents comparses.

dijous 26 febrer 2015

Puntualment, la rua va arrencar a les 17:30h amb els grups i carrosses enfilant el carrer Sant Martí en direcció Antoni Soler, Nou, Rosari, de Dalt i novament Antoni Soler on es va realitzar el concurs de comparses. Al final del recorregut Sa Majestat Carnestoltes 2015 va realitzar el seu pregó.

Posteriorment el jurat del concurs va deliberar els guanyadors i la festa va continuar amb un sopar popular al pavelló municipal, amb més de 650 persones, on es va efectuar l'entrega de premis.

En la present edició, els guardonats del concurs varen ser en la categoria “més reivindicativa”, On cau el petit Nicolau;  en la categoria el millor vestuari, Les Guerreres de Vila; la millor coreografia se la van endur els The Beeeest Team, i la millor carrossa va ser per la comparsa La Corrupta.

Finalment el jurat va escollir com a comparsa guanyadora del concurs (La + en tot) Construccions Tarumbaires, que tindrà l’honor de ser el Rei Carnestoltes 2016. 

L'organització vol agrair la col·laboració dels participants i, fer una esmena especial a la Policia Local i Protecció Civil els quals vetllen sempre per garantir la seguretat de tots els actes.